Керамічна чашка на 480 мл

Артикул
789804
Ціна
168.00 грн
В наявності *
Україна
1 од
* Дані на 05.03.2024
Опис

Керамічна чашка Philadelphia найпопулярніший і найпопулярніший сувенір в останні роки на українському ринку рекламного промо посуду.
Вона підходить всім і кожному. Якщо у вас немає часу на ліниве попивання кави або чаю з поглядом у вікно або у стрічку на фейсбуці, вихід простий - прихоплення її з собою і насолоджуйтесь своїм гарячим напоєм навіть при хотьбі, будьте спокійні, ваш напій не розплескається, ви питимете з комфортом . Але не варто перевертати склянку з напоєм, у цьому випадку вміст проллється. Вас пригнічує повсякденна рутина на роботі чи вдома? Тоді вам точно потрібна чашка Philadelphia, своїми яскравими квітами вона надихає на дії та піднімає настрій, ковток кави або чаю, і життя начитає налагоджуватися).
Чашка Philadelphia зроблена з кераміки, комплектується спеціальною пластиковою кришкою з клапаном і ущільнювачем, манжетою, що знімається, з м'якого термостійкого силікону, яка не дасть обпекти руки і вислизнути самій чашці з рук. Манжета по краях заходить під дно чашки, виконуючи антиковзну функцію. Місткість чашки 480 мл.

Характеристики
Колір
Синій
Об`єм
480 мл
Розмір
140 х 90 мм
Матеріал
Кераміка, силікон, пластик
Метод нанесення
Деколь, тамподрук